ایمپلنت دندان ساب پریواستیل subperiosteal چیست ؟

در نوشته انواع ایمپلنت دندان گفتیم که یکی از انواع ایمپلنت های دندانی ساب پریواستیل ( به انگلیسی Subperiosteal Implants ) است. در این نوشته می خواهیم درباره این نوع از ایمپلنت دندانی ، مزایا ، معایب و روش کاشت آن بنویسیم با ما همراه باشید.

ایمپلنت ساب پریواستیل داخل بافت لثه و بر روی ( نه درون ) استخوان فک قرار داده می شود. اگر فرد بیمار بافت استخوانی محکمی نداشته باشد و یا ارتفاع استخوانی کافی نباشد که بتوان ایمپلنت را درون استخوان کاشت ، در این صورت از این نوع ایمپلنت استفاده می شود.

ایمپلنت ساب پریواستایل

همانطور که در تصویر فوق می بینید این پروتز بر روی استخوان و درون بافت لثه کار گذاشته می شود. اندازه و شکل این ایمپلنت برای افراد مختلف متفاوت است.

چرا ساب پریواستیل

برخی از بیماران به بالا رفتن سن یا مشکلات تیروئیدی و یا کمبود کلسیم استخوان فک آنها به مرور تحلیل رفته است. دندانپزشک به دلایلی امکان پیوند استخوان برایش محیا نیست. در این حالت ایمپلنت ساب پریواستیل می تواند یکی از گزینه ها در دسترس باشد.

مزایا:

  • بدون محدودیت در شکل استخوان : در مواردی که استخوان فک تحلیل رفته یا ارفتاع استخوان کم است می تواند استفاده شود.
  • نیاز به پیوند استخوان نیست.
  • فرایند بهبودی سریع تر : نیاز گذشت زمان برای جوش خوردن به استخوان نیست و در نتیجه فرایند بهبودی سریع تر است

معایب :

  • نرخ شکست بالاتر : نرخ شکست ایمپلنت ساب پریواستیل بین 30 تا 50 درصد است.
  • عدم محبوبیت : پیشرفت تکنولوژی و پیوند استخوان محدودیت های استخوانی را رفع کرده است به همبن دلیل دندانپزشکان و بیماران معمولا بندرت از این نوع ایمپلنت استفاده می کنند.

انتخاب نوع ایمپلنت دندان براساس ارزیابی های پزشک متخصص دندانپزشک است بنابراین این مطالب صرفا برای افزایش آگاهی در این زمینه نوشته شده است و نمی تواند به شما کمک کند که به تنهایی در این باره تصمیم بگیرید. سایت مداوا لیستی از کلینیک های دندانپزشکی شهرهای مختلف را جمع اوری کرده است که شما می توانید با تماس با آنها و ارزیابی بهترین پروتز را انتخاب نمایید.

چگونه ایمپلنت subperiosteal کار گذاشته می شود؟

ایمپلنت دندان ساب پریواستیل subperiosteal چیست ؟ 1

روند کار گذاشتن ایمپلنت ساب پرواستایل در گام است. در ابتدا لثه توسط دندانپزشک جراح باز می شود. تا استخوان دیده شود. سپس از استخوان قالب گرفته می شود. ( بر خلاف ایپملنت های معمول این نوع ایمپلنت می بایست براساس شکل استخوان طراحی شود ).

در گام دوم ، پس از ساخته شدن قالب ، یک بار دیگر لثه جراحی می شود و ایمپلنت در درون آن قرار می گیرد. گاهی اوقات پیچ های ریزی برای نگهداری ایمپلنت در استخوان جوش داده می شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *